Wie zijn wij

Hallo. Ik organiseer compleet verzorgde kinderfeestjes omgeving Hoogeveen voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar op het gebied van sportief, creatief en themafeestjes bij u thuis of elders in een ruimte naar eigen keuze. De kinderfeestjes zijn geheel verzorgd en voorzien van een cadeau voor de jarige, de activiteit, drinken en lekkernijen en na afloop een snoepzakje mee naar huis.

Daarnaast verzorgd feest-tijd, als u even weinig tijd heeft om een originele kindertraktatie te maken voor uw jarige kind, ook uw kindertraktaties geheel naar eigen wens. Los van de vele, maar ook zeer originele traktaties die u kunt kiezen, bepaalt u zelf of u ook het snoepgoed of de chips bij uw bestelling geleverd wilt krijgen of dat u daar zelf voor zorgt. Vraag naar de verschillende mogelijkheden!

De motivatie
Naast dat ik moeder ben van een zoon werk ik in het dagelijks leven werk als begeleider in de gastouderopvang. Ik werk veel met kinderen van 0 t/m 12 jaar. Omdat ik veel voor de kinderen organiseer en met ze doe/onderneem is het idee ontstaan om compleet verzorgde kinderfeestjes te organiseren voor kinderen van 4 t/m 13 jaar op het gebied van creatief, sportief of themafeesten bij de jarige thuis of elders in een ruimte naar keuze. Voor ideeën voor een kinderfeestje voor uw zoon of dochter kunt u terecht op deze site of u kunt telefonisch contact opnemen met feest-tijd, om de verschillende kinderfeestjes te zien en een juiste keuze te maken voor een kinderfeestje naar eigen wens. De naam feest-tijd is ontstaan door een televisieprogramma waar de kinderen naar kijken en ik heb daar feest-tijd van gemaakt.

Vergeet niet de algemene voorwaarden even door te lezen. Dit voorkomt verrassingen.

Veel plezier op deze site!